Olipa kerran… aivan kuten saduissa… Avgerinos Cosmeticsin tarina alkaa…

Ateena 50-luvulla.

15-vuotias Nikos perustaa pienen laboratorion Avgerinosin perheen talon nurkkaan, jossa hän viettää lukemattomia tunteja. Hän kokeilee innokkaasti kaikenlaisia ​​ainesosia ja valmistaa voiteita ja kaikenlaisia ​​tuotteita koko naapurustolle.

Nikos Avgerinosista ei lopulta tule kemistiä, mutta hän kanavoi intohimonsa uudelle toiminta-alalle. Vuonna 1964 hän perustaa Koropille ensimmäisen rekisteröidyn laboratorion kasvipohjaisen kosmetiikan tuotantoa varten, teollisuusministeriön luvan ja EOF:n (National Organisation of Medicines) hyväksynnän. Sillä välin hän menestyy Ateenan farmasian koulun kokeissa ja ansaitsee lähivuosina taskurahaa myymällä itse valmistamiaan voiteita ystäville, sukulaisille ja opiskelutovereille.

Apteekkilaboratorio, onnettomuus ja myydyin voide…

Nikos Avgerinos on nyt virallisesti apteekkari ja hän avaa apteekkinsa Koropissa vuonna 1973. Hän sisällyttää laboratorionsa uuteen tilaan, jossa hän jatkaa intohimoisesti opiskelua, tutkimusta ja uusien luonnosta tulevien ainesosien ja materiaalien etsimistä. Hänen kokemus farmaseuttina tuo lisäarvoa tuotteiden valmistamiseen ja hän valmistaa innovatiivisia Galeenisia-koostumuksia, lääkkeitä, luonnonkosmetiikkaa ja homeopaattisia lääkkeitä.

Kuuluisa palovammavoide, ”syntyi” kesäkuussa 1979 onnettomuuden seurauksena. Christina, hänen nuorempi tyttärensä, poltti itsensä pahasti auringossa. Nikos Avgerinos joutui kiireellisesti valmistamaan tuotteen joka rauhoittaa palanutta ihoa. Hän valitsi mehiläisvahan, mäkikuismaöljyn, luonnolliset kasvi- ja meriuutteet ja vain kahdessa päivässä voide oli valmis! Voide nimettiin Fucus- voiteeksi sen sisältämän merilevän Fucus Vesiculosuksen mukaan.

Sen koostumus on todistetusti ihmeellinen ja parantaa palaneen ihon, se edistää ihon nopeampaa uusiutumista, näin siitä tuli pian apteekin myydyin voide: Menestys, joka kestää edelleen.

Nikos Avgerinos ansaitsee vuosi toisensa jälkeen asiakkaidensa luottamuksen, ja monet ihmiset tulevat kysymään häneltä neuvoja arvostaen hänen syvää tietämystään ja kaikkea hänen tekemänsä työtä luonnollisten, kasviperäisten ja homeopaattisten lääkkeiden parissa. Se, että N. Avgerinos -apteekista tulevat tuotteet ovat luonnollisia ja tehokkaita, lisää kysyntää, ja tilauksia tulee lisää eri puolilta Kreikkaa ja maailmaa.

Intohimo, joka löytää perintönsä, visio, josta tulee totta.

Tähän aikaan Nikos Avgerinos ei ole enää yksin laboratoriossaan. Hänen seuranaan ovat hänen lapsensa, Christina ja Thodoris. Christina on yhtä intohimoinen luonnonkosmetiikkaan kuin isänsä. Hän joko auttaa isäänsä heidän tuotannossaan, kehittelee uusia tuotteita tai astuu tiskin taakse ja mainostaa apteekin tuotteita.
Vuonna 2000 hän sai farmaseutin tutkinnon suoritettua, joten Christina Avgerinou alkaa virallisesti valmistaa omia saippuoitaan ja vartalovoiteitaan. Rohkeudella ja päättäväisyydellä hän rakentaa perustan henkilökohtaiselle yrittäjävisiolleen: Luoda uuden sukupolven ”seksikästä ja eleganttia” luonnonkosmetiikkaa. Tuotteita herkullisilla tuoksuilla ja tyylikkäillä pakkauksilla, joita rakastavat uskollisten asiakkaiden lisäksi myös nuorempi kohdeyleisö. Innovatiiviset koostumukset, jotka on aina rikastettu luonnon ainesosilla, tarjoavat paitsi näkyviä tuloksia myös täydellisen kokonaisvaltaisen ja nautinnollisen spa-kokemuksen. Todellinen kauneusrituaali!

Christinan visio toteutuu lokakuussa 2013, kun Avgerinos Cosmetics perustettiin ja lanseerattiin samanniminen kosmetiikkasarja kasvoille, vartalolle sekä ainutlaatuinen hajuvesikokoelma.

Proviisorin asiantuntemuksensa ja kokemuksensa, sekä vuosien laboratoriotyöskentelynsä ansiosta hän muuttaa luonnollisista ainesosista korkealaatuisia ja tehokkaita kosmeettisia tuotteita, jotka herättävät aisteja ja takaavat autuuden.

Tukkukauppiaille kahden vuoden mainostamisen jälkeen,  Christina ottaa seuraavan askeleen ja vuoden 2015 alussa hän avaa ensimmäisen myymälänsä Chalandrissa. Samana vuonna hän avaa verkkokaupan, jonka kautta naiset ja miehet kaikkialta Kreikasta ja myöhemmin maailmasta pääsevät ostamaan Avgerinos Cosmeticsin tuotteita.
Vuonna 2018 avataan kaksi myymälää Nea Ioniassa ja Kifissiassa, kesäkuussa 2020 avataan  neljäs Avgerinos Cosmetics –myymälä Syntagma-aukiolta, Ateenan keskustassa.

Nykyään Avgerinos Cosmetics on kehittänyt laajan myymälöiden ja kauneussalonkien verkoston Kreikassa ja ulkomailla – hänen tuotteitaan markkinoidaan Espanjassa, Kyproksella, Hollannissa, Portugalissa, Italiassa , Belgiassa, Suomessa…

Tarina vain jakuu…